[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministrul Vasile Bîtca a trecut la „casă nouă”
13 Septembrie

La începutul lunii iulie, în Parlament, a fost votată noua structură a Guvernului. În acest context, pentru actualul Minister al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) a fost creată pagina web: www.madrm.gov.md. Noua platformă va avea o eficiență sporită, va asigura transparența și va comunica eficient cu toți cei interesați de domeniile gestionate de minister, transmite CURENTUL.

www.madrm.gov.md are o structură clară și accesibilă, iar interfața conturează noua identitate a instituției și descrie pe înțeles activitățile acesteia.

Pentru a asigura calitatea conținutului portalului, vor fi antrenate în proces toate subdiviziunile interne ale ministerului, precum şi instituțiile subordonate, totodată mizând şi pe contribuția a partenerilor sociali şi de dezvoltare.

„Sperăm ca noul site să fie un instrument eficient, plăcut la aspect și util în găsirea informațiilor necesare. Ne vom strădui şi vom depune tot efortul pentru a avea un proces de interacțiune bilaterală eficient, în vederea stabilirii unor principii de colaborare transparente şi de durată”, scrie pe noua pagină a Ministerului.

În acest context, paginile web ale celor trei instituții: Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (www.maia.gov.md), Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (www.mdrc.gov.md) și Ministerul Mediului (www.mediu.gov.md), vor fi redirecționate spre noua pagină electronică: www.madrm.gov.md.

Toate sugestiile, observațiile sau nelămuririle sunt așteptate pe adresa it@madrm.gov.md.

madrc

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților