[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministrul Pavel Voicu a felicitat polițiștii cu prilejul Zilei Naționale a Poliției
18 Decembrie

Ministrul Afacerilor Interne (MAI), Pavel Voicu, a transmis un mesaj de felicitare polițiștilor cu ocazia Zilei Naționale a Poliției, transmite CURENTUL.

Mesajul integral îl vedeți mai jos:

„Dragi colegi polițiști,

Am crescut în rândurile voastre și tot ce înseamnă viață de polițist nu îmi este străin, iar legătura pe care o am cu această profesie este una de suflet și pe toată viața.

Astăzi, la a 29-a aniversare a Poliției Naționale vreau să transmit un mesaj de recunoștință pentru veteranii care au stat la baza creării Poliției, pentru eroii care și-au sacrificat viața pentru țară în 1992, pentru cei care nu au fost opriți de nici un risc atunci când în joc a fost soarta oamenilor.

În calitatea mea de ministru am să fac tot ce-mi stă în puteri ca să realizăm împreună lucruri frumoase și trainice în timp, vom reuși dacă nu vom renunța la valori și onoare, uniți prin dragostea de neam și țară – la straja securității.

În acești 29 de ani, Poliția din Republica Moldova a trecut prin multe încercări și procese de schimbare, unele soldate cu succes, altele cu lecții învățate. Ați rămas dedicați profesiei, iar de multe ori, cea mai mare răsplată pentru munca depusă este recunoștința, respectul oamenilor și grija celor de acasă.

Stimați polițiști din toată țara,
Transmit gânduri bune din numele echipei Ministerului Afacerilor Interne și vă doresc succes în activitate, sănătate și prosperitate în familie și cât mai multe motive de fericire!
Vă mulțumesc pentru dedicație, profesionalism și pentru curajul de care dați dovadă zilnic!

La mulți ani, Poliția Națională!”, se spune în mesajul ministrului.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților