[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministrul Jizdan: Sunt mândru de fiecare polițist care își îndeplinește misiunea cu devotament și dragoste de neam
18 Decembrie

Angajații Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova, în frunte cu ministrul Alexandru Jizdan, au depus, astăzi, flori, cu prilejul aniversării a 28-a de la crearea Poliției Naționale, informează CURENTUL.

După depunere, Alexandru Jizdan a vorbit despere importanță acestor ani ai Poliției Naționale.

„De 28 ani RM există în mare măsură, deoarece există și Poliția Națională cea care a fost în mijlocul tuturor intereselor, în contradictoriu altă dată în RM. A menținut acel echilibru, atât cel social, cât și politic. Indiferent de zi de oră, noi avem poliția în stradă care luptă cu criminalitate a menține ordinea publică, cu mare grijă de cetățenii din țara noastră. Felicit colegii mei din poliție, le doresc noroc, succes, sănătate. Un an cât mai reușit, frumos și să-i păzească Dumnezeu de cele rele!”, a precizat Jizdan.

De menționat că, tot astăzi, dis-de-dimineață, ministrul a publicat pe pagina sa oficială de pe o rețea de socializare, un mesaj de felicitare și un video.

„Poliția Națională a fost și este familia mea. Uniforma va rămâne mereu vestimentația care mă reprezintă, iar colegii mei polițiști sunt frații și surorile mele. Timp de 28 de ani Poliția din Republica Moldova a dovedit că poate rezista provocărilor, că poate să treacă prin schimbări mari, devenind mai bună, mai profesionistă, mai aproape de fiecare om. Sunt mândru de fiecare polițist care își îndeplinește misiunea cu devotament și dragoste de neam. Felicitări Poliției Naționale și Doamne ajută în tot ceea ce faceți!”, a scris Jizdan

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților