[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministrul finanțelor Petru Rotaru a avut o întrevedere cu reprezentanta rezidentă PNUD în Republica Moldova
25 Octombrie

Ministrul finanțelor Petru Rotaru a avut o întrevedere cu Daniela Gasparikova, reprezentanta rezidentă a Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Republica Moldova (PNUD). Discuțiile s-au axat pe intensificarea cooperării dintre cele două instituții, în special prin sprijinirea Ministerului Finanțelor în elaborarea politicilor publice, gestionarea eficientă a parteneriatelor și consolidarea capacităților instituționale pe diverse segmente, în conformitate cu Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD).

În cadrul întrevederii, ministrul Petru Rotaru a apreciat atât suportul general acordat Republicii Moldova de către PNUD, cât și inițiativele specifice care vin în susținerea obiectivelor de dezvoltare ale Ministerului Finanțelor. În acest context, a fost accentuată importanța sprijinului PNUD în procesul de implementarea  Strategiei de dezvoltarea a managementului finanțelor publice pentru anii 2023-2030.

La rândul său, Daniela Gasparikova a reiterat angajamentul PNUD de a susține Ministerul Finanțelor în elaborarea unui cadru bugetar eficient pe termen mediu pentru finanțarea priorităților naționale, alineate la ODD.

Inapoi la arhiva noutaților