[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministrul Finanțelor explică pe ce a cheltuit aproape 300 mii lei: „În adresa mea au parvenit mai multe solicitări de elucidare a acestui subiect”
5 Septembrie

Ministrul Finanțelor, Octavian Armașu, a prezentat raportul privind cheltuielile de deplasare în afara țării în anul 2016, transmite CURENTUL.

„În calitate de ministru al Finanțelor, mă simt obligat să vin cu precizări detaliate referitor la cheltuielile, suportate în anul 2016 de către instituția în care activez, pentru deplasările mele externe în scop de serviciu. Această acțiune este importantă cu atât mai mult cu cât, în ultima perioadă, în adresa mea au parvenit mai multe solicitări de elucidare a acestui subiect. Dovadă a corectitudinii și transparenței de care vreau să vă asigur, vă prezint cheltuielile pentru fiecare deplasare în parte”, scrie în declarația ministrului.

În document sunt indicate destinații spre România, la întrevederea cu premierul Dacian Cioloș, două întâlniri cu ministrul Finanțelor României, vizită de studiu privind proiectul „Prima Casă” în perioade diferite. De asemenea, sunt indicate destinații spre Belgia, SUA și Ucraina.

În total au fost cheltuiți 294 147,38 lei.

Vedeți mai jos toate destinațiile ministrului pentru 2016:
3

2

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților