[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministrul Finanțelor, despre moțiunea PD: Manipulează opinia publică
26 Iulie

Ministra Finanțelor, Natalia Gavrilița, a reacționat vizavi de decizia democraților de a înainta o moțiune simplă asupra activității sale, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Natalia Gavrilița a scris că ea este întotdeauna gata să dea raport în fața Parlamentului și a cetățenilor Republicii Moldova.

„Vreau să atenționez că prin moțiunea de cenzură solicitată de PD, aceștia manipulează opinia publică, operând cu falsuri. La solicitarea Parlamentului, voi veni să explic care sunt schemele fostei guvernări pe care le-am aflat de când am venit la Ministerul Finanțelor – deci cum și-au băgat ei mâinile în buzunarele cetățenilor, și despre gaura bugetară de 4 miliarde de lei pe care ne-au lăsat-o moștenire. Voi explica motivele și argumentele care au dus la deciziile Ministerului Finanțelor pentru a soluționa această situație bugetară moștenită extrem de dificilă. Repet că în următoarele zile voi discuta atât cu agenți economici, cât și cu membri ai societății civile, propunerile ce țin de politicile fiscale necesare pentru a asigura stabilitatea bugetului țării”, a scris Gavrilița.

Andriana Cheptine 

Inapoi la arhiva noutaților