[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministra Justiției: „Accentul nostru va fi pus pe realizarea unor acțiuni care vor contribui la resetarea sistemului de justiție
17 Septembrie

Ministrul Justiției , Olesea Stamate, astăzi, a participat la o discuție publică cu privire la viitorul Parteneriatului Estic, informează CURENTUL.

În acest fel, ministrul a relatat detalii cu privire la perioada de cooperare. „În acest an, marcăm 10 ani de la lansarea Parteneriatului Estic. Acum, 10 ani – în 2009, a fost un eveniment major de mobilizare din partea Uniunii Europene pentru a oferi celor șase țări un format nou de cooperare cu obiective ambițioase pe termen lung. A venit timpul să evaluăm: ce am reușit și ce nu”, a comunicat Stamate, în cadrul discuțiilor publice.

Totodată, ministrul a declarat că, „în sfera bunei guvernări și, în special, a independenței justiției și combaterii corupției, se pare că, suntem restanțieri”. „Accentul nostru va fi pus pe realizarea unor acțiuni care vor contribui la resetarea sistemului de justiție”, a conchis Stamate.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților