[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministra Dumbrăveanu, despre femeia depistată cu Coronavirus: „Avem o dinamică pozitivă ușoară”
9 Martie

Testele de laborator pentru 4 persoane: 2 copii și 2 adulți, suspectate a fi infectate cu virusul Coronavirus, au fost negative. Declarația a fost făcută de ministrul Sănătății, Protecției Sociale și Muncii, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul unui briefing de presă, transmite CURENTUL.

Viorica Dumbrăveanu a spus că 6 persoane sunt internate la Spitalul „Toma Ciorbă”.

„Persoanele au fost aduse de la punctele de trecere a frontierei terestre și aeriene. Le tratăm drept cazuri suspecte. S-au prelevat probele necesare și vom reveni cu detalii. Toate 6 persoane au revenit din zonele de risc. Copii suspecți nu sunt”, a spus Viorica Dumbrăveanu.

Ministrul s-a referit și la femeia depistată cu Coronavirus. „Avem o dinamică pozitivă ușoară. Persoana nu mai are nevoie de respirație asistată. Sperăm că tratamentul prescris o să aibă o dinamică pozitivă și persoana se va însănătoși”, a mai spus Viorica Dumbrăveanu.

Ea a mai spus că Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene este în legătură permanentă cu autoritățile române în contextul stării celor 17 moldoveni care stau în izolare.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților