[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministerul Justiției solicită înaintarea recomandărilor pe domeniul justiției pe perioada stării de urgență
1 Aprilie

În cadrul ședinței plenare de ieri a Parlamentului Republicii Moldova, cu majoritatea voturilor, a fost adoptată Hotărârea privind declararea stării de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova, pentru o perioadă de 60 zile.

În acest context, Ministerul Justiției solicită înaintarea recomandărilor de măsuri urgente pe domeniul justiției, care vor fi integrate în pachetul de propuneri elaborat de către Ministerul Justiției, și care finalmente va fi înaintat spre adoptare în ședința Comisiei pentru Situații Excepționale.

Astăzi, 1 aprilie 2021, toate propunerile și recomandările care vor fi înaintate vor fi discutate în cadrul unor grupuri de lucru create în cadrul Ministerului Justiției, cu participarea instituțiilor de resort pe filiera justiției.

Propunerile și recomandările Dumneavoastră pot fi expediate la adresa de e-mail: anticamera-ministru@justice.gov.md, întru asigurarea eficientizării și consolidării unor aspecte și abordări ce țin de activitatea în domeniul justiției în perioada stării de urgență.

Inapoi la arhiva noutaților