[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministerul Justiției a emis opinia legală la Acordul de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare
24 Martie

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a semnat opinia legală la Acordul de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare privind realizarea celui de-al doilea Proiect de îmbunătățire a eficienței sistemului de alimentare centralizată cu energie termică, în valoare de 92 mil. euro, informează CURENTUL.

Menționăm că, prin Decretul nr. 1741 din 01.09.2020, Președintele Republicii Moldova a aprobat semnarea Acordului de împrumut între Republica Moldova și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare privind al doilea Proiect de îmbunătățire a eficienței sistemului de alimentare centralizată cu energie termică, care a fost ulterior încheiat la data de 30 septembrie 2020 între Republica Moldova și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Acest Acord presupune sporirea eficienței sistemului de alimentare centralizată cu energie termică din Chișinău, în special investiții în partea ce ține de eficiență energetică, optimizarea generării energiei electrice și termice.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților