[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministerul Finanțelor va aloca 246 mii lei pentru asigurarea cu spațiu locativ a 4 persoane
12 Decembrie

Ministerul Finanţelor va aloca autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul al doilea, din contul mijloacelor prevăzute în bugetul de stat pentru anul 2019, mijloace financiare în sumă de 246 mii lei, transmite CURENTUL.

Potrivit Viceprim-ministrului Serghei Pușcuța, proiectul este elaborat în contextul acordării unui sprijin din partea statului unor categorii de populație în vederea asigurării cu spațiu locativ.

Proiectul în cauză prevede alocarea mijloacelor financiare de la bugetul de stat autorităților administrației publice locale de nivelul al doilea pentru acordarea indemnizațiilor unice pentru 4 beneficiari din 3 raioane: 1 participant la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității teritoriale și independenței Republicii Moldova, 1 participant la acțiunile de luptă din Afganistan și 2 persoane a căror dizabilitate este în legătură cauzală cu catastrofa de la Cernobîl.

Menționăm că, în bugetul de stat pentru anul 2019 în acest scop sunt preconizate mijloace financiare în volum de 7,10 milioane lei.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților