[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministerul Culturii a inițiat consultări publice privind acordarea noilor burse pentru elevii cu profil de arte
23 Ianuarie

Ministerul Culturii inițiază consultarea publică a privind modificarea proiectului hotărârii de Guvern cu privire la noile condiții de acordare a burselor elevilor talentați din liceele – internat republicane cu profil arte și elevii talentați din clasele IV-IX-a a Colegiului Național de Coregrafie, transmite CURENTUL.

Prezentul proiect de hotărâre rezultă urmare a majorării alocaţiilor în bugetul de stat pentru anul 2017 pentru bursele elevilor talentaţi cu profil de arte.

Astfel, cuantumul burselor de promovare şi de întreţinere pentru elevii talentaţi, începând cu 1 ianuarie 2017 cu 5 la sută pentru toate categoriile de burse stabilite.

Această majorare este condiţionată de indexarea preţurilor la mărfuri şi servicii.

Proiectul hotărârii de Guvern a fost plasat pentru consultare publică, pe pagina web a Ministerului Culturii, la rubrica Transparență decizională/Proiecte de decizii.

Recomandările privind proiectul în cauză pot fi expediate până la data de 6 februarie, curent, în adresa Valentinei Mihaila, consultant superior, Direcția finanțe și evidență contabilă, tel.: 022 233 860, e-mail: valentina.mihaila@mc.gov.md.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților