[ X ]
[ X ]
[ X ]
Militari – pe străzile capitalei! Vor patrula pe jos, pentru a monitoriza respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19
15 Iunie

Ministrul Apărării, Alexandru Pînzari a anunțat că, începând cu după amiaza zilei de astăzi, 50 de militari vor patrula pe jos, fără unități de tehnică, spațiile publice din capitală, alături de carabinieri, pentru a monitoriza respectarea de către cetățeni a măsurilor de protecție împotriva COVID-19, informează CURENTUL.

„Militarii au fost instruiți înainte de a ieși să patruleze în parcurile, terenurile de agrement și alte zone aglomerate din cele cinci sectoare ale capitalei. Dragi cetățeni, vă îndemn să demonstrați respect față de militarii noștri și să vă conformați restricțiilor impuse de autorități. Avem nevoie de susținere și înțelegere, astfel încât, împreună, să depășim această perioadă dificilă. Sunt convins că și datorită eforturilor depuse de dumneavoastră, vom depăși mai repede această situație, astfel încât viața noastră să își recapete normalitatea pe care cu toții ne-o dorim!”, a scris Pînzari, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților