[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mii de microbiști, concursuri, tombole și distracții la OrheiLand cu ocazia finalei Campionatului Mondial
16 Iulie

Mii de microbiști, alături de familiile lor s-au bucurat duminică seara de finala Campionatului Mondial la Fotbal la OrheiLand, unde, pe lângă faptul că au avut acces la cel mai mare ecran LED din Republica Moldova, au putut participa și la zeci de concursuri și distracții, iar la final, cei mai norocoși au primit și premii de valoare, transmite CURENTUL.

La OrheiLand, finala Campionatului Mondial a început cu mult mai devreme, cu distracții și concursuri pentru toate categoriile de vârstă și arii de interese, astfel încât microbiștii s-au putut bucura împreună cu întreaga familie de încheierea celui mai urmărit spectacol fotbalistic de pe toate continentele.

Cei mai activi au putut participa la diferite concursuri cu premii, precum cel de tragere a sforii, în care echipe a câte cinci și-au măsurat forțele, iar cei mai puternici au primit câte o sticlă de apă pentru sport.

Și amatorii de fotbal și-au putut etala abilitățile fiind provocați să mențină cât mai mult mingea în aer. Terenul de fotbal cu sfori, photowall-ul cu premii au fost și alte provocări pentru cei care au venit nu doar să privească fotbal, dar și să se odihnească activ. Tradițional, cei mai buni nu au plecat acasă cu mâinile goale.

Datorită infrastructurii sale bogate, microbiștii și-au putut distra întreaga familie la OrheiLand, în primul rând pe copii, care s-au bucurat din plin de toboganele de apă și plaja cu nisip de calitate. Labirintul, cortul cu masterclass-uri si facepainting, au atras sute de copii, în timp ce maturii s-au putut relaxa la arca răcoritoare care stropește cu aburi de apă.

Iar una din principalele atracții ale serii a fost și tombola cu premii, la care cei prezenți au putut participa gratuit. Cei care s-au înregistrat și au ghicit echipa câștigătoare – adică Franța, au primit premii de valoare precum mingi de fotbal, smart watch, power bank și chiar o tabletă. Însă cel mai râvnit premiu a fost o minge de fotbal cu autografele tuturor jucătorilor Milsami Orhei.

Cel mai mare centru cultural-familial din Republica Moldova, OrheiLand, a demonstrat că nu reprezintă o atracție doar pentru orheieni, dar pentru toți cetățenii Republicii Moldova. La tombola de la Marea Finală s-au înregistrat participanți din toate colțurile țării, începând cu Chișinău, până la Soroca și Comrat, și chiar din stânga Nistrului. Mai mult decât atât, au fost și participanți de peste hotare – Federația Rusă, Irlanda, SUA.

Potrivit administratorilor parcului, peste 15.000 de microbiști au urmărit meciurile Campionatului Mondial de Fotbal la cel mai mare ecran LED din Republica Moldova.

Parcul OrheiLand este unul din cele mai grandioase proiecte ale primarului de Orhei, Ilan Șor din acest an. Cu o suprafață de 20 de mii de metri pătrați, centrul este dotat cu atracții moderne, zeci de tobogane gonflabile și trambuline. Printre principalele atracții ale centrului se mai numără casa „cu-susul-în-jos”, liane și poduri suspendate. Cea mai impresionantă atracție a parcului va fi zona cu apă. Cascada, Cel de-al nouălea val – sunt doar câteva dintre denumirile zecilor de atracții de apă.

OrheiLand primește oaspeții zilnic, pe parcursul întregii veri între orele 10.00 și 22.00, iar toate atracțiile din parc sunt gratuite.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților