[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mihail Popșoi: Rezultatul în circumscripția 32 este, cu siguranță, îmbucurător
26 Februarie

Candidatul blocului electoral ACUM – PAS și Platforma DA pe circumscripția nr. 32, Mihail Popșoi, care a câștigat mandatul, obținând 37,03%, ceea ce reprezintă votul a 9865 de persoane, a venit cu un mesaj de mulțumire pentru alegători, informează CURENTUL.

„Rezultatul în circumscripția 32 este, cu siguranță, îmbucurător. Vreau să-mi exprim recunoștința față de toți cei care au contribuit la victoria blocului ACUM și a candidatului Mihai Popșoi. Vreau să-mi exprim recunoștință chiar și oponenților, chiar dacă competiția nu a fost tocmai frumoasă, în special pe ultima sută de metri. Acum privim înainte, dar nu fără de a învăța lecțiile din această campanie”, a comunicat el.

În același timp, candidatul Popșoi s-a referit și la alte detalii. „În urma acestor alegeri vedem că, de fapt, sunt 2 Moldove: Moldova din Chișinău – unde oamenii sunt bine informați și știu să aleagă grâul de neghină, iar în restul țării, din păcate constatăm că cetățenii s-au lăsat pradă Partidului Democrat. Trebuie să spunem un nu hotărât acestui regim”, a conchis acesta.

De menționat că, pe aceeași circumscripție a candidat și socialista Svetlana Popa, care a acumulat 24,71% (6582 voturi) și din partea Partidului Democrat – Nina Costiuc, obținând 19,52%, votul a 5201 persoane.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților