[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mihai Popșoi: Ambasadorii dacă au o opinie diferită față de Igor Dodon este motivată
17 Februarie

Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, vine cu o reacție la declarațiile făcute de Președintele țării, Igor Dodon, în privința Ambasadorilor, transmite CURENTUL.

Mihai Popșoi spune că Igor Dodon mimează relațiile cu UE și acest lucru nu are cum să contribuie la soluționarea problemei izolării R. Moldova.

„În aceste luni în țară nu a venit un leu din partea partenerilor externi. Încercarea lui Igor Dodon de a da vina pe unii Ambasadori sau pe opoziție – că face jocul cuiva, este o insultă. Dumnealor dacă au o opinie rezervată față de agenda domnului Dodon, ea este motivată. Ca și cetățenii, Ambasadorii văd ce face Igor Dodon. Ei văd, ca și cetățenii, controlul în justiției, cum corupții revin în funcții. Asemenea abordări nu sunt diplomatice. Dodon se plânge că Ambasadorii nu-l agreează. Dacă ne uităm la activitatea Primarului de Chișinău, Ambasadorii cu care se întâlnește îl înțeleg și încearcă să-l ajute. Poate problema nu este în Ambasadori, dar în Președinte?”, se întreabă Mihai Popșoi.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților