[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mihai Ghimpu: „Mă întrebam ieri, de ce urlă câinele toată ziua, nu-i legat la par, stă la umbră nu la soare, pâine și salam a mâncat în de ajuns, apă are, ce oare nu-i ajunge…”
20 Iunie

Partidul Liberal (PL) speră că această Hotărârea Judecătoriei Chișinău cu sediul Centru va fi anulată și Curtea de Apel va confirma legalitatea alegerilor noi, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, liderul PL, Mihai Ghimpu a declarat că, lupta continuă.

„Hoțulică și urletul lui…

Mă întrebam ieri, de ce urlă câinele toată ziua, nu-i legat la par, stă la umbră nu la soare, pâine și salam a mâncat în de ajuns, apă are, ce oare nu-i ajunge. Nici prim cap să-mi treacă, că lui „Hoțulică” îi mirosea a cutremur, iar câinii, știți bine, simt venirea lui cu mult înaintea omului. Și vorba ceea, nu-ți vine a crede, ce aud urechile și ce văd ochii. Aproximativ pe la ora 22, citesc Hotărârea Judecătorie Chișinău (sediu Centru) presimțită de câinele nostru „Hoțulică”, citez: „Nu se confirmă legalitatea alegerilor locale noi ale Primarului General al mun. Chișinău , din 20 mai 2018(turul I)- 03 iunie 2018(turul II).

Președintele ședinței, Judecătorul Rodica Berdilo. Să sperăm că această Hotărâre va fi anulată și Curtea de Apel va confirma legalitatea alegerilor noi, provocate de Vlad Plahotniuc prin arestarea și suspendarea ilegală a Primarului ales în 2015. Dar, puțin probabil, pentru că la urechile mele, în timpul campaniei a ajuns mesajul „șefului” RM, că în caz că nu câștigă Silvia Radu, rezultatele alegerilor nu vor fi confirmate. Și cum spune o maximă latină, dictum, factum, adică ce a zis a și făcut VP, sugerându-ne o vorbă veche, dacă voi nu o vreți pe Silvia Radu, atunci de ce eu să vreau alesul vostru. Și punctum! Oligarhia a înlocuit DEMOCRAȚIA și asta nu acum dragi prieteni, dar atunci când unii patrioți strigau, soluție este demisia lui Chirtoacă, crezând în justiția lui Vlad Plahotniuc, nu în omul Dorin Chirtoacă și în voturile date lui pentru trei mandate. Buna dimineața, patrioți!P.S. Lupta continuă..”, a scris Ghimpu.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților