[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mihai Ghimpu, despre o colaborare cu PDM după alegeri
11 Septembrie

Partidul Liberal (PL), în cadrul unei conferințe de presă, s-a referit la subiectul alegerilor parlamentare și la probabilitatea colaborării cu alte partide, informează CURENTUL.

„În 2009 eram cel mai puternic partid de opoziție, noi atunci am spus: noi și gata. Noi am fost și rămânem un partid pentru oameni. Acum, aceste partide resping Unirea și nu cer altceva decât „jos bandiții”. Acum, are loc o luptă între doi oligarhi. Noi am încercat și încercăm, indiferent de toate ce s-au întâmplat. Vrem demolarea regimului Plahotniuc-Dodon. Partidul Liberal va participa la alegerile din februarie”, a precizat Ghimpu.

Totodată, el a comunicat despre o posibilă colaborare cu Partidul Acțiune și Solidaritate, dar și cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr.

„Ei nu vor Unirea, au venit cu moldovenismul. Cu toate acestea noi suntem pentru, să ne întrunim și să ne așezăm ca să vedem cum e mai bine să mergem în aceste lupte”, a precizat acesta.

Prin urmare, referindu-se la o colaborare cu Partidului Democrat, Ghimpu a declarat: „atât timp cât majoritatea din PD sunt de la Voronin – să facă coaliție cu PCRM”.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților