[ X ]
[ X ]
[ X ]
Microbuzele de rută din Capitală vor fi verificate de către polițiști să nu depășească numărul de pasageri prevăzut de vehicul
14 Noiembrie

Poliția Capitalei va efectua verificări inopinate a microbuzelor de rută a căror număr depășește numărul de locuri prevăzut prin caracteristica tehnică a vehiculului, transmite CURENTUL.

Decizia vine în contextul apariției pe rețelele de socializare a unui video unde mai mulți oameni încearcă să se înghesuie într-un microbuz.

Poliția Capitalei s-a autosesizat pe marginea acestui caz, iar de angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, sunt întreprinse măsurile necesare în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și identificarea șoferului care a admis transportarea pasagerilor supranormă, cu ulterioara atragere la răspundere.

„Totodată, comunicăm că angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, s-au întrunit într-o ședință de lucru cu reprezentanții Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie mun. Chișinău, unde s-a pus în discuție problema depășirii numărului de pasageri admis în rutierele care circulă pe străzile capitalei”, menționează Poliția Capitalei.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților