[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mesajul Președintelui Dodon, în cadrul ședinței Adunării Interparlamentare a CSI
28 Martie

Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM), Zinaida Greceanîi, a ţinut un discurs de la tribuna Adunării Interparlamentare a CSI, întrunită într-o şedinţă solemnă, la 27 martie curent, la Sankt Petersburg, informează CURENTUL.

Zinaida Greceanîi a dat citire Mesajului de felicitare din partea Preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, adresat participanţilor la şedinţă:

„Din numele poporului Republicii Moldova, adresez salutări participanţilor la şedinţa jubiliară a Adunării Interparlamentare a statelor-membre ale Comunităţii Statelor Independente.

CSI a avut rolul decisiv în păstrarea relaţiilor dintre republicile fostei Uniuni Sovietice şi reluarea proceselor integraţioniste în spaţiul post-sovietic. Adunarea Interparlamentară a Comunităţii a devenit acea platformă care a însemnat pentru parlamentarii din ţările CSI posibilitatea de a se întruni, de a face schimb de experienţă, de a căuta împreună soluţii pentru problemele stringente.

Noi acordăm o mare importanță participării țării noastre în CSI şi sînt convins că Moldova va continua cooperarea active cu organismele sale interstatale.

Le doresc participanţilor la şedinţa jubiliară a Adunării Interparlamentare a Comunităţii Statelor Independente succese și activitate reuşită”.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților