[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mesajul liderului PNL pentru cei care resping Unirea: „Să aibă încredere în…”
6 Februarie

Liderul Partidului Național Liberal (PNL), Vitalia Pavlicenco se așteaptă ca în aceste alegeri parlamentare stânga să nu obțină mai mult decât dreapta, iar cetățenii care s-au ales cu inutilitatea votului să voteze Unirea, transmite CURENTUL.

„Surpriza cea plăcută pe care o aștept este ca să nu aibă stânga mai mult decât dreapta, fie că e vorba de dreapta cumulată, dreapta unionistă, dreapta europenistă. O surpriză plăcută la care iarăși mă aștept ar fi ca cetățenii care până acum au dat un vot util și s-au ales cu inutilitatea votului, cei care au votat mereu formațiuni cu șanse și șansa le-a dispărut în general și pleacă peste hotare să voteze unica șansă, să voteze unionismul, Unirea”, a spus Vitalia Pavlicenco.

De asemenea, pentru cei care resping Unirea, Vitalia Pavlicenco le recomandă să aibă încredere în cei care pledează pentru Unire.

„Pentru cei care resping Unirea, doar noi avem pe listă și rusolingvi, de naționalitate bulgară, de alte naționalități, care împărtășesc Unirea, vreau să le spun să aibă încredere în unioniști și mai ales în rusolingvii, în neromânii care pledează pentru Unire. Noi avem asemenea persoane și se știe că a pleda pentru Unire asta înseamnă a pleda pentru un alt nivel de trai, de viață pentru toți cetățenii acestui al doilea stat românesc”, a menționat liderul PNL în cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților