[ X ]
Mesajul de felicitare al directorului CTS cu ocazia Zilei Mondiale a Telecomunicațiilor
17 Mai

Astăzi este marcată Ziua Mondială a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale, transmite CURENTUL.

Cu acest prilej, directorul general al Centrului Telecomunicații Speciale, Serghei Popovici, a adresat un mesaj de felicitare tuturor colaboratorilor din domeniu.

„Sunt mândru de profesionalismul de care dau dovadă angajații Centrului de Telecomunicații Speciale și sunt sigur că împreună Vom putea dezvolta societatea informațională, mai aproape de viitorul pe care și-l doresc cetățenii. Datorită muncii zilnice, pe care o depunem noi și Colegii din domeniul TIC, progresul tehnologic a devenit palpabil și real.

Doresc tuturor, care activează în sectorul Tehnologiilor Informaționale și a Comunicațiilor, să aibă parte de capacități eminente, realizări remarcabile și soluții avansate. Domeniul TIC este foarte important pentru societate, dezvoltarea lui permite evoluția amplă a întregii comunități și oferă noi posibilități și avantaje în viața cotidiană.

Telecomunicațiile furnizează o infrastructură vitală pentru securitatea națională, abilitează procesul de afaceri și face posibil schimbul de mesaje rapid și comod. O lume avansată există atunci când telecomunicațiile se dezvoltă”, scrie în mesajul de felicitare.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților