[ X ]
[ X ]
[ X ]
Membrii OT PSDE Șoldănești, condusă de Svetlana Rotundu: „Oamenii au obosit de incompetenț. Își doresc profesioniști și fapte concrete”
4 Martie

Membrii OT PSDE Șoldănești, condusă de ex-deputata Svetlana Rotundu, vicepreședinte PSDE, s-au întrunit, în acest weekend, în ședință pentru a discuta despre situația social-politică din țară, derapajele guvernării și cum pot fi ajutați mai bine oamenii în această perioadă dificilă, informează CURENTUL. 

„Prețurile în creștere, facturile exorbitante la utilități, salariile și pensiile care nu acoperă nici strictul necesar sunt principalele probleme cu care se confruntă cetățenii. Oamenii au obosit de incompetență și promisiuni deșarte și își doresc profesioniști și fapte concrete” – se spune într-un comunicat al PSDE.

În cadrul ședinței, au fost creionate proiectele și acțiunile concrete ale OT PSDE Șoldănești pentru viitor.

La alegerile locale generale din 2023, în raionul Șoldănești PSDE a obținut 28,73% de voturi în Consiliul raional, 9 mandate de consilieri raionali, fiind cel mai bun rezultat între partidele politice, și 9 mandate de primar. Votul cetățenilor este o dovadă în plus a încrederii de care se bucură social-democrații în acest raion, dar și în țară.

Inapoi la arhiva noutaților