[ X ]
[ X ]
[ X ]
Membri ai PCRM: „Renunțați la ideea greșită de a boicota alegerile prezidențiale”
26 Octombrie

Un grup de membri ai Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) îndeamnă cetățenii să nu boicoteze alegerile prezidențiale, ci să voteze candidatul PSRM, Igor Dodon. Apelul a fost lansat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, informează CURENTUL.

Membrul PCRM, Vladimir Ianiev a declarat că, comuniștii își pierd și mai tare poziția boicotînd alegerile prezidențiale.

„Astăzi, ca niciodată, este șansă reală de-a cîștiga eșichierul stîng și de a începe renașterea RM. Dacă această șansă nu o vom folosi, în scurt timp am putea pierde țara întreagă. Astăzi, orice îndemn al cetățenilor de a vota pentru un candidat care nu va trece sau de a boicota alegerile, cu siguranță, dă un plus valoare guvernării”, a precizat Ianiev.

Potrivit lui, chiar dacă place sau nu place Igor Dodon, altă alternativă la ziua de azi nu este.

„Este o șansă reală de a renaștere a țări și începerea procesului de stabilizare. E necesar de a începe ceva de a schimba. Ne adresăm tuturor comuniștilor căror nu le este indiferent de RM, să renunțe la ideea greșită de a boicota alegerile, îi îndemnăm să meargă la alegeri și să voteze Igor Dodon. Este șansa noastră de a schimba situația în țară în bine”, a conchis comunistul.

Amintim că, PCRM a decis să boicoteze alegerile prezidențiale din 30 octombrie curent și a lansat un apel în acest sens către cetățenii Republicii Moldova. PCRM consideră că dacă alegerile vor fi boicotate, nu vor fi valabile și în acest caz Parlamentul va fi dizolvat și vor avea loc alegeri parlamentare anticipate.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților