[ X ]
[ X ]
[ X ]
MEI anunță concurs pentru ocuparea funcției de director al Autorității Aeronautice Civile și SA „Metalferos”
29 Octombrie

Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) și S.A. „Metalferos” anunță concurs pentru ocuparea funcției de director, transmite CURENTUL.

Dosarul de participare la concursul pentru ocuparea funcției de director al AAC trebuie să conțină copia buletinului de identitate, cazierul juridic, copia carnetului de muncă, formularul de participare, (de pe pagina web a MEI, în compartimentul ministerul/posturi vacante), copiile diplomelor de studii şi ale certificatelor de absolvire a cursurilor de perfecționare profesională şi de specializare, copia carnetului de muncă/adeverință cu privire la confirmarea activității de muncă/extras din cont al CNAS, cazierul judiciar (poate fi înlocuit cu declarația pe propria răspundere privind absența antecedentelor penale). Termenul-limită de depunere a documentelor este 20 noiembrie 2019, ora 16:00.

Dosarul de participare la concursul pentru ocuparea funcției de director general al SA „Metalferos” trebuie să conțină scrisoarea de motivare și viziunea privind eficientizarea activității economico-financiare a Societății, Curriculum Vitae, copia de pe buletinul de identitate, copia de pe diploma de studii, referințe profesionale (nu mai puțin de două), cazierul judiciar, declarație privind evaluarea competenței și adecvării persoanei înaintate în funcția de director general al Societății, completat conform Anexei nr. 4 a Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției vacante de Director general al S.A. „Metalferos”, copiile certificatelor care atestă absolvirea cursurilor de perfecționare/specialitate, certificat care atestă cunoașterea unei limbi de circulație internațională, acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal și plasarea CV-ului pe paginile web ale Societății și a Agenției Proprietății Publice. Termenul-limită de depunere a documentelor este de 14 noiembrie 2019, ora 14:00.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților