[ X ]
[ X ]
[ X ]
MEI a semnat un Memorandum de intenție privind reabilitarea drumurilor naționale
25 Ianuarie

Ministerul Economiei și Infrastructurii a încheiat un Memorandum de intenție privind reabilitarea drumurilor naționale, transmite CURENTUL.

Documentul a fost semnat în cadrul unei întrevederi pe care a avut-o ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, cu delegația unei  companii chineze, responsabilă de proiectele de reabilitare a drumurilor.

Conform Memorandumului, compania China Hyway Group Limited ar putea implementa proiectul de reabilitare a drumurilor, doar după ce va efectua un studiu de fezabilitate și va prezenta documentele necesare. Lucrările ar urma să fie realizate în patru etape.

Ministrul Chiril Gaburici a menționat că țara noastră are nevoie de astfel de proiecte, iar dezvoltarea infrastructurii este o prioritate pentru minister.

Reprezentanții companiei China Hyway Group Limited au menționat că instituția pe care o reprezintă are o experiență internațională și a implementat proiecte asemănătoare în Serbia. Aceștia au reiterat că în următoarele zile vor prezenta o ofertă, pentru a putea începe negocierile și discuta modalitățile de implementare a proiectului.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților