[ X ]
[ X ]
[ X ]
MEI: 238 de muncitori au fost implicați noapte trecută la curățarea drumurilor naționale
18 Decembrie

Ministerul Economiei și Infrastructurii informează că, în această noapte pe drumurile naționale s-au efectuat lucrări de patrulare şi combatere a lunecușului. În procesul tehnologic au fost antrenate 102 utilaje speciale, 1347.6 tone de material antiderapant și implicați 238 de muncitori rutieri, transmite CURENTUL.

Circulația rutieră pe drumurile naționale este satisfăcătoare. Starea părții carosabile la Nord, Centru și Sud este pe alocuri umedă și lunecuș.

Ministerul Economiei și Infrastructurii recomandă participanților la trafic să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare, în special a celor ce țin de dotarea automobilelor și conducerea acestora pe timp de iarnă.

Pentru informarea operativă despre condițiile de circulație rutieră în perioada de iarnă, la întreprinderile de exploatare a drumurilor din teritoriu, inclusiv și la Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor”, funcționează serviciul în regim „non-stop” – telefon: 22-55-30; 74-89-61, email: serviciu@asd.md.

De asemenea, pentru a vedea starea drumurilor, dar și imaginile actualizate la fiecare jumătate de oră – accesați site-ul www.asd.md.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților