[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mediul academic și deputați ai Primului Parlament al RM și-au exprimat susținerea pentru Maia Sandu în turul II de scrutin prezidențial
9 Noiembrie

Deputați ai Primului Parlament al Republicii Moldova și mediul academic și-au exprimat susținerea în turul II al alegerilor prezidențiale pentru candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, deputații și mediul academic au îndemnat cetățenii care nu au fost la vot sau care au votat pentru alți candidați să meargă la urnele de vot.

„Este necesar ca în turul II să ne mobilizăm și să fim mai responsabili. Noi, subsemnații Primului Parlament al RM, oameni de știință, cultură, profesioniști și activiști civici chemăm cetățenii RM să nu se lase pradă indiferenței și absenteismului și în scrutinul din 15 noiembrie să susținem itinerariul pro-european. A-l urma în turul II pe contracandidatul Dodon înseamnă a înclina viitorul copiilor aceluiași sistem mafiot și oligarhic de care nu am scăpat de pe timpul lui Plahotniuc.

Tineri și tinere, cei care nu v-ați exprimat dreptul la vot, ori ați votat pentru alți candidați, veniți cu miile, așa cum au venit și buneii voștri, așa cum ne-au demonstrat conaționalii din diaspora. Toți la vot pentru Maia Sandu!”, au menționat aceștia.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților