[ X ]
Medicul din Orhei, Inna Popenco, oficial s-a lansat în campania electorală prezidențială
3 Octombrie

Medicul spitalului din Orhei, Inna Popenco, susținută de formațiunea politică „Partidul Șor”, s-a lansat astăzi în campania electorală prezidențială, transmite CURENTUL.

Inna Popenco a fost înregistrată oficial în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova după ce a depus la CEC peste 20 de mii de semnături în susținerea sa.

La mitingul în sprijinul liderului formațiunii politice, Ilan Șor, care se află sub arest la domiciliu, Inna Popenco a anunțat că intră oficial în cursa electorală și intenționează să depună toate eforturile pentru a câștiga.

Candidatul a spus că exprimă aspirațiile și speranțele majorității populației, pentru că ea este un medic de profesie, care trăiește cu salariu mic, și, prin urmare, cunoaște dificultățile cu care se confruntă oamenii obișnuiți din toată țară.

Inna Popenco a remarcat faptul că platforma ei electorală se concentrează pe rezolvarea problemelor sociale ale populației, creșterea nivelului și calității vieții ai oamenilor obișnuiți, extinderea protecției sociale din partea statului.

În special, a spus candidatul, programul ei se bazează pe realizările și experiența orașului Orhei, care pot fi extins în întreaga țară.

Inna Popenco a adăugat că are ca scop realizarea reformelor în medicină, stoparea procesului de optimizarea școlilor, creșterea pensiilor, revenirea la un buget de stat cu caracter social-orientat, oprirea războiul politic dintre puterea și opoziția,încetarea speculațiilor la tema geopolitică.

14542884_1716682515323113_189623333_n

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților