[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maxim Zavidia, despre prestația la Голос: Știam că o să aleg echipa lui Dima Bilan
15 Octombrie

A impresionat jurații cu vocea sa și a întors trei scaune la audițiile pe nevăzute a show-ului rusesc – „Голос”. Este vorba despre interpretul Maxim Zavidia, care la 8 octombrie curent, a devenit concurent al proiectului. El a interpretat melodia „Say Something” și a ales să meargă în echipa lui Dima Bilan, informează CURENTUL.

Astfel, pentru curentul.md, artistul a spus că trebuia doi ani în urmă să participe, dar din anumite motive nu a fost să fie, însă în acest an, s-a înregistat și se pare că norocul a fost de partea lui.

“Acum, văzând prestația mea foarte obiectivă, că am evoluat foarte bine, iar feedback-ul este de 100% foarte bun, pozitiv. Când eram pe scenă și s-au întors 3 jurați, știam că o să aleg echipa lui Dima Bilan, deoarece suntem pe o undă și suntem dintr-o stilistică muzicală, exterior, etc. Atât el, cât și eu, suntem activi la Moscova, și va fi mai ușor să facem repetiții sau poate cândva să comunicăm în viitor…”, a declarat artistul.

„Era foarte greu să aleg, deoarece și Pelageya, și Aleksandr Gradski sunt foarte iubiți, apreciați. Leonid Agutin nu s-a întors, a ales deja așa voce în echipa lui de aceea nu s-a întors, este ca o regulă în acest show. Oricum, la final mi-a zis că e foarte bine”, a adăugat el.

Maxim susține că a avut emoții mari, exact aceleași ca și la Eurovision 2020, când a evoluat pe scena de la noi cu piesa – “Take control”. De altfel, primind sute de comentarii și laude pozitive. „Cînd ești lăudat și obiectiv, de alți oameni, dar mai ales de colegi – te mîndrești”

La fel, Maxim mai adaugă: „Dacă mă văd câștigător? Nu știu. Nu mă consider un cântăreț, vocalist, foarte puternic. Voi fi bucuros dacă o să mai fiu în acest proiect și voi evolua de 2, 3 sau 4 ori pe scenă. Iar aceasta oferă mult mai mult decât primul loc…”

Menționăm că artistul se pregătește pentru o nouă evoluție pe scena – Голос.

Amintim că, Maxim Zavidia a participat la mai multe concursuri și proiecte, atât în țară, cât și în afară, cum ar fi „Песни на ТНТ”, „All Together Now”, “Vocea României”, „X Factor Ucraina”, ș.a..

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților