[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mărturisirile lui Nicolae Botgros despre lupta cu COVID-19: Am urlat ca un câine săptămânile astea, în singurătate şi izolare totală…
11 Noiembrie

Maestrul Nicolae Botgros a fost diagnosticat cu COVID 19, iar după câteva săptămâni de terapie intensivă şi-a revenit, iar în curând va fi externat, transmite CURENTUL.

Jurnalista Rodica Ciorănică, pe reţelele de socializare, a dezvăluit despre aceasta.

„„Rodica, draga mea, am urlat ca un câine săptămânile astea”, mi-a zis când l-am sunat. Ştii cum e să urli ca un câine?? În singurătate şi izolare totală? Nu mi-am văzut familia, copiii, de o lună… mi-era tare dor de oameni. De oameni îmbrăcaţi altfel decât medicii. Dar am înteles că Dumnezeu mă iubeşte! Aveţi grijă de voi!…”, a spus ea.

De asemenea, Rodica a mai spus: „Abia de vorbeşte, în şoaptă, maestrul Botgros. Dar bucuria că poate şopti, în sfârşit, şi că a revenit într-un salon de spital plin de căldură şi lumină, după aproape o lună de terapie intensivă, este de nedescris”.

Jurnalista a mai precizat că nu l-a obosit mult. „Am plans amandoi. Şi abia aştept să râdem şi să cântăm iaraşi, pe scena Omul Anului 2020. De fapt, de pe toate scenele care tânjesc dupâ el”, a conchis Rodica.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților