[ X ]
[ X ]
[ X ]
Marina Tauber: Vă garantez că, în 1 iunie, la Bălți, va avea loc deschiderea parcului de distracții NordLand
3 Decembrie

În data de 1 iunie, când se sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, la Bălți, va avea loc deschiderea celui mai mare și mai modern parc de distracții din țară, dar și din regiune – NordLand. Promisiunea vine din partea candidatului Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber.

„În data de 1 iunie, vom tăia cea mai mare panglică, cu ocazia deschiderii parcului de distracție NordLand. Acesta va fi un cadou pentru toți copiii din nordul țării din partea lui Ilan Șor și a echipei noastre. Acesta va fi un loc de odihnă civilizat pentru familii, pentru copii, tineri și adulți. Vă rog să vă notați și această dată în calendarele dumneavoastră”, a dat asigurări Marina Tauber.

Candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți a mai spus că investițiile pentru copii sunt o prioritate pentru formațiune.

„Noi vrem ca bălțenii să aibă cele mai bune condiții de trai. Trebuie să investim în copiii noștri, care reprezintă viitorul nostru. Indiferent de toate piedicile care ni se pun, noi vom lupta până la capăt, vom continua să lucrăm pentru oameni și să realizăm proiecte mărețe, de pe urma cărora vor beneficia toți cetățenii”, a mai spus Marina Tauber.

Construirea și inaugurarea parcului NordLand este cea de-a treia promisiune concretă asumată de Marina Tauber în fața bălțenilor, în turul doi al alegerilor locale noi de la Bălți.

Acum câteva zile, Marina Tauber a dat asigurări că, din 15 martie, străzile din municipiul Bălți se vor transforma într-un mare șantier. Începând cu această dată, vor începe lucrări ample de renovare a drumurilor și a curților de bloc.

De asemenea, Marina Tauber a promis că, până în 1 iulie, va aduce, la Bălți, 70 de mijloace de transport noi, iar locuitorii orașului se vor deplasa în siguranță și confort.

Candidatului Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, a câștigat detașat, cu aproximativ 50% din voturi, în primul tur al alegerilor locale noi din 21 noiembrie. Cel de-al doilea tur de scrutin va avea loc în 5 decembrie.

Inapoi la arhiva noutaților