[ X ]
[ X ]
[ X ]
Marina Tauber: Ne simțim datori față de bălțeni. Cea mai mare dorință a mea este să fiu primarul lor
21 Iulie

Marina Tauber și-a exprimat dorința și pregătirea să candideze pentru funcția de primar al municipiului Bălți, la alegerile locale din 5 noiembrie. Deputatul a făcut această declarație în cadrul emisiunii PULS, moderată de Alexei Lungu, la Orizont TV.

Politicianul a menționat că este hotărâtă să-și îndeplinească promisiunile făcute bălțenilor în 2021 și că va continua să întreprindă măsuri pentru atingerea acestui scop. Va putea să meargă la Bălți abia după anularea restricțiilor de părăsire a teritoriului municipiului Chișinău.

„Da, eu vreau să fiu candidat la alegerile locale din municipiul Bălți. Eu și echipa lui Ilan Șor am obținut încrederea majorității alegătorilor, însă regimul Sandu-PAS s-a speriat și ne-a exclus ilegal din cursa electorală. Din acel moment, a început persecutarea noastră politică și încălcarea drepturilor noastre ca cetățeni și politicieni”, a spus Tauber.

Marina Tauber a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să revină la Bălți, ca să se revadă cu bălțenii și să continue proiectele demarate.

„Susținerea bălțenilor a însemnat foarte mult pentru noi. Ne simțim datori față de ei. Voi rămâne reprezentantul echipei lui Ilan Șor la Bălți. Am implementat aici mai multe proiecte și eu voi reveni imediat ce va fi posibil din punct de vedere juridic, pentru ca să continui ce am început. Am promis bălțenilor un oraș prosper, o viață mai bună și asta voi face. Pentru că noi, echipa lui Ilan Șor, ne îndeplinim obligațiile asumate”, a subliniat politicianul.

De asemenea, Marina Tauber a precizat că deputații Partidului „ȘOR” nu vor participa la ședințele Parlamentului și că, împreună cu ai săi colegi, va lucra în teritoriu, alături de cetățeni.

„Nu vedem rostul să mergem în Parlament, deoarece nu sunt luate în calcul propunerile opoziției politice. Totul este votat în cinci minute, fără dezbateri. Nu a fost votată vreo lege, care să fie în interesele cetățenilor. Puterea în statul nostru este complet uzurpată de gruparea criminală Sandu-PAS”, a concluzionat Marina Tauber.

Inapoi la arhiva noutaților