[ X ]
Marina Tauber – întâlnire la Sankt Petersburg: „Am împărtășit experiența moldovenească”
21 Septembrie

Deputata Marina Tauber, fruntașă a Blocului „Victorie”, la Sankt Petersburg, ieri a avut o întâlnire cu Aliona Arșinova, deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse, Hadijat Kadîrova, prim-adjunct al conducătorului administrației șefului și guvernului Republicii Cecene, și Arbi Tamaev, consilier al primului-adjunct al conducătorului administrației șefului și guvernului Republicii Cecene.

„Avem multe interese comune. Principalul este păstrarea valorilor tradiționale. Hadijat Ramzanovna face acest lucru în Cecenia, noi o facem în Moldova.

Am împărtășit experiența moldovenească. Suntem nevoiți să desfășurăm această activitate sub presiunea autorităților oficiale, care au adoptat toate ereziile din Occident, inclusiv atitudinile lor false față de familia tradițională”, a spus politiciana după discuție.

În plus, Marina Tauber a menționat că „avem direcții comune în sfera umanitară cu Cecenia. Acestea includ păstrarea identității naționale și a limbii, dezvoltarea asistenței medicale și a educației, a sportului și a turismului, precum și proiecte pentru tineri și copii”.

„Am convenit să organizăm evenimente comune pe platforma ONG “Eurasia” pentru a ne cunoaște mai bine și a consolida prietenia dintre Moldova și Cecenia. Îi sunt recunoscătoare lui Hadijat Ramzanovna pentru invitația de a vizita Republica Cecenă”, a mai spus Marina Tauber.

Inapoi la arhiva noutaților