[ X ]
[ X ]
[ X ]
Marin Ciobanu, în vizită la două companii din cadrul ZEL „Expo-Business-Chișinău”: ”Acești antreprenori trebuie suținuți pe toate căile”
11 Noiembrie

Directorul Agenției de Investiții, Marin Ciobanu, a efectuat o vizită la două companii din cadrul Zonei Antreprenoriatului Liber „Expo-Business-Chișinău”, informează CURENTUL.

Marin Ciobanu a adus mulțumiri administratorului principal, Grigore Grădinaru, pentru organizarea vizitei la două companii din cadrul zonei libere, dar și pentru faptul că, se implică plenar în rezolvarea problemelor rezidenților și în stabilirea parteneriatelor de colaborare între agenții economici autohtoni.

„Am rămas profund impresionat de entuziasmul și dorința de a crea cât mai multe locuri de muncă de către directorul companiei Firstline, Vitalii KISELIOV. Firstline este o companie care activeaza pe piata R.Moldova de peste douăzeci ani si are o experienta bogata in producerea capacelor și etichetelor termocomprimabile pentru bauturile alcoolice, dar și ambalajelor pentru industria agro-alimentară. Peste 85 % din producția fabricată este orientată la export în 45 de țări”, spune Ciobanu.

De asemenea, Marin Ciobanu a fost impresionat de activitatea companiei LED Market.

„Un deosebit respect pentru ceea ce face, D-lui Vadim DANU director general al companiei LED Market, inginer, specialist în domeniul cercetării și dezvoltării tehnologiilor de iluminat cu LED-uri. Este unicul care a implementat pe piața națională a Republicii Moldova industria de producere a iluminatului cu LED-uri. În acest sens, lucrează intensiv la dezvoltarea mai multor proiecte de iluminat atât pe teritoriul pieței locale, cât și pe cel al României. În prezent, toate ideile și testele inovatoare se concentrează pe tema a două proiecte majore cu tema „Smart Home” și „Smart City”.

Împreună cu echipa sa de ingineri bine pregătiți, se dedică mereu studiului a tot ce este nou în acest domeniu, de la deplasări în străinătate pentru traininguri până la cercetare tehnologică din toate sursele posibile”, spune Ciobanu.

De asemenea, el spune că acești antreprenori trebuie suținuți pe toate căile, „care în timpuri deloc ușoare, nu numai că se mențin pe linia de plutire, dar, doresc să se extindă, să cucerească noi piețe europene, să creeze noi locuri de muncă BINE PLĂTITE”.

Inapoi la arhiva noutaților