[ X ]
[ X ]
[ X ]
Marian Lupu s-a lansat în campania electorală la universitatea unde a fost student
30 Septembrie

Marian Lupu, candidat la funcția de Președinte al R. Moldova din Partea Partidului Democrat din Moldova, s-a lansat astăzi oficial în campania electorală. Evenimentul a avut loc la Universitatea de Stat din Moldova, informează CURENTUL.

Marian Lupu, președintele PDM, a menționat că anume la USM a învățat foarte multe lucruri utile, de aceea a ales să își lanseze campania electorală acolo.

„Aici am studiat, aici am devenit economist, am păstrat multe amintiri legate de acest loc. Am învățat foarte multe aici și multe le-am înțeles la acea vreme. Sunt mîndru că tatăl meu și sora mea sunt alături de mine. Poate sună neașteptat, dar ziua lansării în alegeri nu este una politică, dar este un îndemn la acțiune, pentru că nu mai avem timp să așteptăm. Țara noastră se confruntă cu probleme serioase, și împreună trebuie să facem așa ca să ne rămînă copiii acasă, în Moldova, să restabilim tradițiile și patriotismul, să creăm locuri de muncă și să oferim salarii decente. Susțin convins integrarea europeană și nici o altă acțiune nu va avea impact mai mare, decît integrarea în Uniunea Europeană. Calea noastră către un viitor mai bun devine una clară, dacă vom urma această cale”, a declarat el.

Democratul Ghenadie Munteanu a menționat că Marian Lupu va fi capabil să soluționeze problemele din R. Moldova. „Avem o țară mică, dar cu oameni muncitori, silitori, eu consider că Marian Lupu are posibilitatea să ne rezolve problemele cu care se confruntă țara noastră, el este omul care aude și ne învață să învingem toate aceste problemele, și cu siguranță ne va apăra și în viitor. Eu votez Marian Lupu și vă îndemn si voi să-l votați pe data de 30 octombrie”, a spus el.

Alina Alexei, studentă de la USM, a îndemnat tinerii să voteze pe Marian Lupu. “Noi, tinerii, întîmpinăm mari dificultăți ca să găsim un loc de muncă aici în țară, deși nu ar trebuie să fie așa, asta e situația, din păcate. R. Moldova are nevoie de un lider care să ne rezolve problemele, cu care ne confruntăm zi de zi. Noi avem așa o persoană care este Marian Lupu, el este cel care m-a susținut să mă implic în politică. Eu cred în politica lui, el ne va oferi noi oportunități de a rămîne aici lîngă părinții noștri, unde am crescut atît eu, cît și mulți alți tineri, vă îndemn să-l votați”, a spus studenta.

Monica Babuc, ministrul Culturii, a accentuat că Marian Lupu are calitățile necesare pentru a fi viitorul președinte. „USM este Alma Mater pentru mine. Aici am făcut cunoștință cu Marian Lupu, chiar sunt mîndră să cunosc așa un om, care a făcut diferența în politică în Republica Moldova. El este un model pentru toți ceilalți, trebuie accentuez că are calități remarcabile, care sunt necesare pentru așa o funcție. Acest lucru putem să-l deducem prin prisma carierei, pe care a realizat-o aici, în Moldova. Oamenii chiar au nevoie de Marian Lupu” .

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților