[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mariage Soirée – cel mai important eveniment anual de bridal fashion din Moldova
10 Mai

Pe 11 mai 2023, la  Chișinău, se va desfășura o nouă ediție a celui mai important eveniment anual de bridal fashion din Moldova – Mariage Soirée. Evenimentul va avea loc la Madison Park, str. Ghioceilor 1, cu începere de la ora 18.00 și va oferi publicului cele mai bune soluții pentru nunți și evenimente speciale.

Aici veți putea admira noile colecții vestimentare și accesorii ale brandurilor locale și internaționale, prezente pe piața Republicii Moldova, precum: Parubina, De Basme, Ionel, Mi-e Dor, Kalinushka Alionushka, Gami Dress, Luxury Style, White Rose, Fortuna Sisters și Elegant Dresses.

Ținutele vor fi prezentate pe podium de către persoane publice, influenceri, bloggeri, jurnaliști, care vor defila în rochii de mireasă, costume de mire, ținute de seară și de cocktail. La fel, vor fi prezentate două colecții de haine pentru copii.

 La Mariage Soirée veți cunoaște și diverși prestatori de servicii pentru ceremonii. Prezentarea va fi urmată de o petrecere cu muzică live, băuturi, gustări și multă socializare.

 Vă așteptăm la Mariage Soirée!

Inapoi la arhiva noutaților