[ X ]
[ X ]
[ X ]
Marea Britanie va susține în continuare promovarea reformelor R. Moldova
9 Noiembrie

Premierul Pavel Filip a avut, astăzi, o întrevedere cu Ambasadoarea Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Chişinău, Lucy Joyce, transmite CURENTUL.

Oficialii au abordat aspecte privind colaborarea moldo-britanică şi posibilităţile de aprofundare a dialogului bilateral.

Pavel Filip a mulţumit autorităţilor de la Londra pentru lansarea, în luna aprilie, a Fondului pentru Bună Guvernare, prin intermediul căruia Republica Moldova va primi suport în reformarea sectoarelor sensibile, inclusiv pentru lupta împotriva corupţiei, îmbunătăţirea mediului de afaceri, reforma justiţiei, a sectorului financiar-bancar, energetic, consolidarea administraţiei publice.

La rândul său, Ambasadoarea Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Chişinău, Lucy Joyce, a felicitat Guvernul de la Chişinău cu ocazia aprobării unui Acord cu Fondul Monetar Internaţional, menţionând că autorităţile britanice vor susţine şi în continuare promovarea reformelor şi dezvoltarea economică a Republicii Moldova.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților