[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mama sa – în videoclip! Interpretă de muzică populară: „La mămuca cât am fost” este un fir de poveste izvorât din sufletul meu
24 Noiembrie

Interpreta de muzică populară Viorica Lupu a lansat melodia „La mămuca cât am fost”, în care s-a filmat mama artistei, transmite CURENTUL.

„„La mămuca cât am fost” este un „fir de poveste” izvorât din sufletul meu. Am lucrat la acest proiect cu oameni creativi și frumoși la suflet și vreau să le mulțumesc că „m-au suportat”, pentru că nu a fost deloc ușor”, a spus Viorica, pe Facebook.

De asemenea, la lansarea piesei a menţionat: „… melodia sufletului meu. Când surse de inspirație artistică îți sunt chiar trăirile tale interioare, poveștile cântecelor primesc alte dimensiuni. Nu am să spun prea multe cuvinte pentru că ceea ce este mai important am spus prin acest cântec”.

În videoclip apare mama artistei – Maria Lupu, iar producţia video reprezintă trei generaţii de femei.

Textul aparţine lui Mihai Pascar şi Viorica Lupu, iar muzica – Mihai Cotos. Regie și Producție Video – Marin Iliuţ. Orchestrație – Corneliu Botgros şi Acompaniază Orchestra Națională „LĂUTARII”, dirijor – Nicolae Botgros.

Videoclipul a fost filmat la Mănăstirea Saharna, Parcul Dendrariu şi la Muzeul în aer liber în memoria victimelor represiunilor politice din Mereni.

Cristina Tomac

foto: Prime.md

Inapoi la arhiva noutaților