[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mâine, 27 august, excursii gratuite în beciurile de la „Mileștii Mici”!
26 August

Combinatul de vinuri „Mileştii-Mici” din Republica Moldova va organiza, în premieră, pe 27 august – Ziua uşilor deschise – eveniment în cadrul căruia fiecare doritor va putea vizita gratuit renumitele galerii subterane, informează CURENTUL.

Conform unui comunicat, evenimentul va fi organizat chiar de Ziua Independenţei Republicii Moldova, va începe la ora 10.00 şi va dura până la ora 20.00. Întreprinderea pune la dispoziţie şi transport gratuit cu destinaţia Chişinău – Mileştii Mici. Autocarele cu turişti vor porni din oră în oră prin galeriile subterane. Toţi ghizii cunosc româna, rusa şi engleza, respectiv, veți putea veni cu oaspeţi de peste hotare.

De asemenea organizatorii promit concert în aer liber, vitrină cu cele mai gustoase bunătăți din bucătăria moldovenească, evident vin roșu și alb, târg de meșteșugărit, tombole și multe alte surprize.

Menționăm, că mai bine de 10 ani, Combinatul „Mileştii-Mici” este inclus în Cartea Recordurilor Guiness, ca deţinător a celei mai mari colecţii de vinuri păstrate în galerii subterane. Colecţia companiei număra peste 1,5 milioane de sticle de vin, unele care datează din 1968.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților