[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu va participa la dezbateri cu Igor Dodon, „pe teren neutru”
4 Noiembrie

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la alegerile prezidențiale, care a acces în turul II, anunță că va participa la o dezbatere publică cu Igor Dodon, doar „din respect pentru oameni” – declară Maia Sandu, informează CURENTUL.

Candidata mai spune că, Igor Dodon a înțeles că pierde alegerile. „Simte că-i fuge pământul de sub picioare. După 4 ani de mandat, un președinte care nu a făcut nimic pentru oameni, acum vine cu promisiuni. Până și promisiunile lui sună amenințător”, a declarat Sandu.

„Noi îi spunem că, foarte curând va pleca și se va liniști”, mai comunică pretendenta la șefia țării.

„Am văzut ieri de la Dodon împărțirea moldovenilor: în cei plecați și cei rămași acasă. Viziunea mea despre țară este cu totul alta. Rezultatul primului tur al alegrilor ne-a demonstrat că majoritatea cred la fel. Vă respect pe toți și vă spun că merităm un președinte care să respect pe oameni”, a adăugat candidata.

În acest fel, Maia Sandu spune condițiile în care va participa la dezbateri cu Igor Dodon. „După ce a fugit de dezbateri, acum vede ca pierde alegerile și vrea dezbateri. Poporul a spus foarte clar că, Igor Dodon trebuie sa plece. Singura dezbatere la care trebuie să plece Dodon este cea cu procurorii. Din respect pentru oameni – voi merge la o dezbatere pe teren neutru”, a declarat Sandu.

Potrivit ei, detaliile acestei dezbateri vor fi stabilite de staff-ul ambilor candidați.

În același timp, Sandu a anunțat despre o discuție cu Renato Usatîi, Andrei Năstase și Dorin Chirtoacă: „Am discutat despre viziunile noastre în raport cu Republica Moldova. Oamenii care au votat pentru acești candidați au votat pentru schimbare. Așa vom face, respectând Constituția și voința populară”.

„Sper că, în următoarele zile, să mă întâlnesc și cu Tudor Deliu și Octavian Țîcu”, a conchis Maia Sandu.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților