[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu: „Ura ne dezbină, dragostea de țară ne unește, iar țara suntem noi, oamenii”
27 Octombrie

Candidatul comun al dreptei la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu a susținut astăzi, o conferință de presă, în care a venit cu „o ofertă politică” pentru toți cetățenii, indiferent de viziunile politice, informează CURENTUL.

Maia Sandu a afirmat că știe despre supărarea și oboseala cetățenilor în contextul acestei lupte politice, dar trebuie să mai facă un efort.

„Peste 3 zile vom alege Președintele RM. Putem alege un președinte care vrea puterea pentru ca să-și consolideze controlul, să-și asigure averea și confortul sau putem alege un președinte care nu are nimic altceva de pierdut decît șansa de a contribui la o viață mai bună pentru cetățenii RM. Noi, oamenii din RM, ne dorim să ne simțim bine la noi acasă: să nu ne plece copii, părinții, să putem munci acasă și să fim apreciați după merite, să fim respectați și apărați”, a menționat ea.

Candidata la funcția de Președinte a menționat că, de regulă, politicienii promit soluții magice pentru toate problemele, s-a trecut prin aceste experiențe și nu se mai poate crede în soluții iluzorii. „Sigura soluție este să muncim cu toții împreună, să răsuflecăm mînecile și fiecare să facă ordine la el acasă. Eu am să încep să fac ordine de acolo de sus, cu toții împreună o să facem ordine în toată țara. Indiferent de opțiunile dvs. politice, indiferent de limba pe care o vorbiți, indiferent de faptul dacă vă uitați spre est sau spre vest, indiferent dacă vă place mai mult de România sau de Rusia, eu voi face tot ce-mi va sta în putere ca dvs., cu toții, să vă simțiți în siguranță acasă, pentru că fiecare cetățean contează”, a spus ea.

Maia Sandu a mai spus că, Moldova are nevoie de unitate. „Politicienii corupți de-a lungul timpului au încercat să ne dezbine, au folosit lucruri importante pentru noi: limba, istoria, cultura, religia pentru a ne ține separați. Lor le-a fost mai ușor să ne fure, știindu-ne dezbinați. Trebuie să știm că adevărații salvatori ai aceste țări sunteți dvs.. Cu discernămînt și maturitate, cu curaj și bun simț, eu vă îndemn să mergeți la vot și să votați nu împotriva cuiva – ci pentru, nu de frica cuiva, vă îndemn să votați: pentru voi, pentru copii voștri, pentru concetățenii noștri, care, dezamăgiți, au plecat peste hotare și pentru cei care au rămas acasă în durere”, a îndemnat candidatul la șefia capitalei.

Maia Sandu a mai spus că „ura ne dezbină, dragostea de țară ne unește, iar țara suntem noi, oamenii. Moldova suntem noi, oamenii”. „Pe 30 octombrie vă invit să dăm un vot pentru Moldova, împreună vom învinge”, a conchis ea.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților