[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu s-a lansat în campanie: „Sunt neclintită în credința mea că vom pune Moldova pe calea cea dreaptă”
2 Octombrie

Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu s-a lansat, astăzi, în campania electorală pentru prezidențiale, informează CURENTUL.

„Politica ne ajunge din urmă și vrea să ne vină de hac. Pandemia ne-a arătat cât de greșit este să ignorăm politica sau să cerem prea puțin de la politicieni. Oameni buni, adevărul este că unii dintre noi cred că politica nu este de nasul nostru sau că putem să ne descurcăm cumva și cu oameni mediocri la conducerea țării. Astăzi politica bate din nou la ușa fiecăruia. Avem alegeri prezidențiale în 30 zile, iar aceste alegeri sunt poate mai importante decât oricând, țara noastră face 30 de ani anul viitor. Avem nevoie de un președinte care știe cum să pună Moldova pe calea cea dreaptă, nu de un președinte  să ne țină în mocirlă. Avem nevoie de un președinte care să ne redea speranța în ziua de mâine. Vrem să sărbătorim 30 ani de independență cu familii fericite, să avem o sărbătoare adevărată, nu sărăcie, hoție. Moldova merită să pășească cu încredere în următorii 30 ani. Putem decide să ignorăm politica, putem să zicem că este doar un joc sau că nu sunt candidați suficient de buni. Vă spun cu sinceritate, eu nu sunt perfectă, știu că nu sunt perfectă, dar mie îmi pasă și știu că și dvs. vă pasă. Vă rog, în următoarele ore, zile, să avem ochi larg deschiși, sufletul deschis, să aplecăm urechea”, a spus Sandu, în mesajul său de la lansare.

Maia Sandu a mai menționat: „oameni buni, putem să facem ceva de care să fim mândri”.

„Putem să construim o țară pentru noi și familia noastră. Moldova nu-și mai permite nici improvizație și nici corupție. Un stat prost condus este o goană, noi cu dvs. avem medicamentul – votul nostru, vocea noastră care se aude tot mai răspicat în case. Această voce spune – destul. După 4 ani de circ și 6 luni de criză sanitară, vă întreb oameni buni: Suntem noi mulțumim de cum suntem conduși? Trăim mai bine sau mai rău? Nu a venit oare vremea schimbării adevărate? Chiar mai nevoie de o generație de sacrificiu? Am fost 4 milioane de oameni, am rămas sub 3, vor rămâne sub 2, mai săraci, dacă nu vom avea curajul să spune – destul, este vremea noastră a oamenilor buni”, a punctat ea.

Lidera PAS a îndemnat cetățenii să voteze cu spatele drept și inima deschisă. „Aceste alegeri nu sunt despre politicieni, sunt despre țara noastră, despre țara unde vrem să trăim. Dacă vrem să scăpăm de hoție, trebuie să ne mobilizăm, împreună schimbăm Moldova, învingem. Putem construi o țară prosperă aici acasă, e vremea să ne implicăm cu toții, să punem dreptatea și bunăstarea la temelia țării. E vremea ca oamenii buni să facă un pas în față, să ne unească în jurul unui proiect de țară. Oameni buni aveți încredere în voi, în noi toți, coșmarul lor este implicarea noastră a oamenilor buni. Nu am o bagheta fermecată cu care să pot să rezolv problemele peste noapte, dar am un plan. Sunt neclintită în credința mea că vom pune Moldova pe calea cea dreaptă. Istoria mea nu e diferită de a dvs. Voi lupta pentru viitorul nostru acasă. Avem nevoie de un președinte luptător”, a conchis Sandu.

Maria Chiper  

 

Inapoi la arhiva noutaților