[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu, primită la Casa Albă. A discutat cu vicepreședinta Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris
7 Decembrie

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, la Casa Albă, a discutat cu Kamala Harris, vicepreședinta Statelor Unite ale Americii, informează CURENTUL. 

Maia Sandu i-a spus despre situația din Republica Moldova și problemele majore cu care se confruntă țara noastră, în special după începutul agresiunii ruse în Ucraina.

„I-am mulțumit pentru sprijinul oferit de SUA în lupta împotriva corupției, pentru asistența destinată creșterii competitivității mai multor sectoare ale economiei, pentru ajutor în depășirea crizei energetice.

Am vorbit despre eforturile noastre de a menține pacea și ordinea în țară, despre agenda de integrare europeană și despre dorința noastră de a rămâne parte a lumii libere, de a construi o economie puternică și un stat care prețuiește și protejează fiecare cetățean al său. Putem realiza aceste lucruri prin multă muncă și cu sprijinul partenerilor noștri. Am reconfirmat, în acest context, angajamentul nostru de a consolida în continuare parteneriatul strategic moldo-american”, spune Maia Sandu.

Inapoi la arhiva noutaților