[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu: Nu ne putem permite să pierdem timpul 
13 Noiembrie

Maia Sandu a avut, astăzi, o întrevedere cu ambasadorii acreditați în Republica Moldova și reprezentanți ai partenerilor externi, informează CURENTUL.

Întâlnirea a avut loc în contextul ultimelor evoluții politice din țara noastră.

În cadrul întrevederii, Maia Sandu le-a mulțumit diplomaților pentru sprijinul generos acordat actualului Cabinet de miniștri și pentru susținerea reformei justiției, o cauză comună a Guvernului Sandu și a partenerilor de dezvoltare, care condiționează și asistența financiară oferită statului nostru.

„Suntem într-o perioadă mai dificilă, dar nu ne putem permite să pierdem timpul. Guvernul va continua să lucreze pentru cetățeni. Orice s-ar întâmplat în Republica Moldova, vă rog să susțineți reforma justiției” , a declarat Prim-ministrul Maia Sandu.

„La rândul lor, reprezentanții misiunilor diplomatice acreditate la Chişinău au apreciat hotărârea cu care executivul s-a angajat să realizeze reformele dificile, asumate la începutul mandatului, și au declarat ca vor continua să sprijine realizarea acestora în interesul cetățenilor Republicii Moldova”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Mihaela Conovali

 

 

Inapoi la arhiva noutaților