[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu, la întrevederea cu reprezentanții CCI: Aderarea la UE este singura șansă ca Moldova să mențină pacea
25 Aprilie

Șefa statului Maia Sandu a discutat cu reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) despre oportunitățile și avantajele integrării europene pentru mediul de afaceri. În discuții, Președinta Maia Sandu a subliniat că aderarea la comunitatea europeană este singura șansă pentru ca țara noastră să mențină pacea și să crească economia. În acest sens, întreaga societate trebuie să contribuie la procesul de aderare a țării la Uniunea Europeană.

Președinta a subliniat că, în ultimii ani, autoritățile fac pași concreți pentru a construi o economie deschisă, liberă și digitală, pregătită pentru a fi integrată în piața UE. Șefa statului a precizat că prin reformele promovate, autoritățile caută să ofere mai multă libertate antreprenorilor, investitorilor și mai mult spațiu în care afacerile pot crește și se pot dezvolta. Asta va contribui la fortificarea încrederii între stat și mediul de afaceri, astfel încât împreună să poată dezvolta și mai multe soluții pentru consolidarea economiei Republicii Moldova.

CCI este cea mai mare asociație de business din țara noastră, care adună peste o mie de membri, întreprinderi din diferite ramuri ale economiei.

Inapoi la arhiva noutaților