[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu, la discuții cu cetățenii
22 Iunie

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit cu locuitorii satelor Peciște și Țareuca din raionul Rezina, informează CURENTUL.

Maia Sandu le-a vorbit cetățenilor despre acțiunile întreprinse pentru a păstra pacea și liniștea în țară.

„Le-am mulțumit că și-au lăsat treburile într-o zi de vară și au venit ca să discutăm despre problemele noastre comune – prețurile la energie și carburanți, riscurile de securitate alimentară și militară, importanța dezvoltării locale pentru crearea locurilor de muncă în regiuni și creșterea economică. Oamenii sunt îngrijorați de războiul de la granița noastră, însă rămân optimiști și cu gândul la pace. Iar așteptarea lor cea mai mare este o justiție corectă, care să penalizeze cu hotărâre încălcarea legii și delapidarea banului public.

Le-am vorbit cetățenilor despre acțiunile pe care le întreprindem pentru a păstra pacea și liniștea în țară, despre reformele pornite și i-am îndemnat să rămânem uniți și solidari. Avem nevoie de unitate pentru a rezista provocărilor curente și a ne realiza planurile de viitor – să schimbăm la față satele noastre, să modernizăm școlile și spitalele, să aducem servicii publice de calitate în localități și să facem, astfel, mai bună viața de zi cu zi a oamenilor”, spune Maia Sandu.

Maia1 maia Maia Sandu

Inapoi la arhiva noutaților