[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu despre proiectul tichetelor de masă: „Deschide ușa pentru evaziuni fiscale”
3 Februarie

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, consideră inițiativa proiectului de lege privind tichetele de masă umilitoare pentru cetățeni, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, președinta PAS a menționat că acest proiect „deschide ușa pentru evaziuni fiscale”. Totodată, Maia Sandu spune că oamenii au nevoie de salarii mai mari, iar guvernarea să le asigure acest lucru printr-un mediu de afaceri prosper.

„Oamenii au nevoie de salarii mai mari pe care să le cheltuie așa cum vor ei. Iar pentru asta, guvernarea trebuie să asigure un mediu de afaceri atractiv, care să permită afacerilor să se dezvolte, să devină competitive pentru a putea oferi angajaților salarii mai bune”, scrie Maia Sandu.

De asemenea, președinta PAS propune ca implementarea proiectului de lege să înceapă cu deputații.

„Dacă e atât de promițătoare inițiativa cu tichetele de masă, le propun deputaților să înceapă cu ei. Să-şi ia suplimentele grase în formă de tichete în valoare de 45 de lei şi să mănânce la una din cantinele sociale. Asta i-ar ajuta să se apropie de popor mai mult decât schimbarea sistemului electoral!”, mai scrie Maia Sandu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților