[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu, despre candidatura Silviei Radu: „Este un comportament tipic uzurpatorilor”
10 Aprilie

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu. își pune întrebări vizavi de actualul primar interimar al mun. Chișinău, Silvia Radu, care încă nu și-a depus dosarul pentru a fi înregistrată în calitate de candidat la șefia capitalei, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Maia Sandu se întreabă: „Silvia Radu nu și-a anunțat candidatura încă, dar deja se vede în turul doi?”.

„Este un comportament tipic uzurpatorilor, care desconsideră votul democratic al cetățenilor. Plahotniuc îi oferă susținere mediatică și administrativă totală Silviei Radu, însă respectul chișinăuienilor nu i-l poate oferi, pentru că acesta nu se cumpără. Nici eu, nici Partidul Acțiune și Solidaritate pe care îl conduc nu vom susține niciodată regimul lui Plahotniuc, un regim antidemocratic al corupților, un regim îndreptat împotriva oamenilor onești. Și Silvia Radu, și Ion Ceban sunt piese în același joc, iar menirea lor principală este să contribuie la consolidarea regimului corupt, nu să rezolve problemele chișinăuienilor. La alegerile din Chișinău, PAS susține candidatul comun al forțelor autentic democratice – Andrei Năstase”, a punctat Sandu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților