[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu: Andrei Năstase va fi primarul chișinăuienilor, al intereselor oamenilor din oraș și din satele din apropiere
1 Noiembrie

Premierul Maia Sandu, co-președinte al Blocului ACUM, afirmă că, cu două zile înainte de alegeri, a vrut să vorbească despre colegul său de bloc și de luptă, Andrei Năstase, pretendent la șefia capitalei, informează CURENTUL.

În cadrul unui eveniment de mobilizare pentru alegerile locale generale, fiind alături de Andrei Năstase, Maia Sandu a menționat că anul trecut el a fost ales primar al mun. Chișinău, dar regimul nu l-a lăsat să preia mandatul.

„Votul nostru a fost călcat în picioare, printr-o decizie abuzivă. Cu toți am trăit cu curaj și demnitate această nedreptate, iar de acolo a început căderea regimului lui Plahotniuc. În iunie, împreună cu Andrei Năstase, împreună cu Blocul ACUM, am preluat guvernarea și am început demontarea sistemului oligarhic, curățarea instituțiilor statului de corupție. Am rezistat împreună pentru a putea porni această schimbare, iar acum luptăm pentru a schimba lucrurile și la Chișinău. Eu știu cum voi vota la alegerile din Chișinău, pentru că știu ce trebuie de făcut urgent la Primărie și știu că Andrei Năstase are și capacitatea și curajul pentru a face aceste lucruri. El va sparge schemele de corupție prin care pe spatele locuitorilor se îmbogățesc hoții. El va curăța structurile din Primărie de persoane corupte care distrug orașul, va lucra alături de consilierii Blocului ACUM, pentru ca orașul nostru să se poată dezvolta. Andrei Năstase nu va fi un primar de partid sau de bloc, el nu va primi indicații sau instrucțiuni cum se procedeze, el va fi primarul chișinăuienilor, al intereselor oamenilor din oraș și din satele din apropiere. Chiar dacă pare greu, trebuie să mergem mai departe, suntem datori să facem tot ce ne stă în puteri pentru ca să îmbunătățim viața cetățenilor. Duminică, 3 noiembrie ieși la vot, votăm Andrei Năstase”, a spus Sandu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților